Home » Film & Animation » Kaapo Suomeksi | Uudet kokonaiset Kaapo-jaksot HD | Kaapo ja Kansainvälinen Ruoka | Kaapo-spesiaali

Kaapo Suomeksi | Uudet kokonaiset Kaapo-jaksot HD | Kaapo ja Kansainvälinen Ruoka | Kaapo-spesiaali

Written By Kaapo Suomeksi [Caillou] - WildBrain on Saturday, Jul 21, 2018 | 01:00 AM

 
► Tilaa KAAPO tästä: http://bit.ly/2dtIosN Tapaa Kaapo, rakastettava 4-vuotias, jolla on valtava mielikuvitus! Kaapo kokee kaikki lapsenaolemisen ihmeet, joihin kaikki lapset ympäri maailman voivat samaistua: ensimmäinen koulupäivä, lemmikistä huolehtiminen, uuden urheilulajin opetteleminen tai ajan viettäminen perheen kanssa. Lapset ovat heti kuin kotonaan luotettavan ystävänsä, Kaapon, hänen siskonsa Roosan ja koko hänen perheensä ja ystäviensä kanssa, kun he kokevat jokapäiväisiä lapsuuden seikkailuja. #Kaapo #Piirretyt #CaillouFinnish #WildBrain