Home » Music » picazzo - hvis morgendagen aldri kommer

picazzo - hvis morgendagen aldri kommer

Written By beregond9182 on Wednesday, May 07, 2008 | 04:46 PM

 
picazzo - hvis morgendagen aldri kommer (uten musikk video) Jeg sitter her alene så forundret For ingen vet så godt hva det betyr Å savne den man elsker og beundrer Igjen så er det sannheten som svir Jeg håper at vi aldri finner svaret Forandringer kan komme altfor fort Når planene for morgendagen svinner I en kamp der hvert problem kan virke stort For hvis morgendagen aldri kommer Og jeg stille sovner inn Hvilke minner vil du ha igjen Hva husker du meg for Inn i fremtiden Hvilke bilder ville brennes fast Og bli til glede eller til last Hvis livet dømte meg med strengeste dom Og morgendagen aldri kom Jeg rusler hjem, men stegene blir tunge Jeg føler at jeg går på utbrent jord Vi trodde vi var unge og udødelige At soloppgangens evighet var vår For hvis morgendagen aldri kommer Og jeg stille sovner inn Hvilke minner vil du ha igjen Hva husker du meg for Inn i fremtiden Hvilke bilder ville brennes fast Og bli til glede eller til last Hvis livet dømte meg med strengeste dom Og morgendagen aldri kom Hvilke bilder ville brennes fast Og bli til glede eller til last Hvis livet dømte meg med strengeste dom Og morgendagen aldri kom Hvis livet dømte meg med strengeste dom Og morgendagen aldri kom

Download:

Download Download as MP3 Download as MP4